KRPH in actie tijdens een eerder concert
KRPH in actie tijdens een eerder concert (Foto: KRPH)

Speel mee met de Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bijdrage aan De Havenloods plaatsen!

De Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie houdt op donderdag 29 november een Open Repetitie. Muzikanten die op zoek zijn naar en orkest met een gevarieerd repertoire, aantrekkelijke concerten en een goede verenigingssfeer zijn harte welkom in Zalencentrum Portland.

Voor 2019 zijn er al veel plannen voor mooie concerten. Zo wordt onder meer gewerkt aan een gezamenlijk concert met een Engelse Brassband. In september hopen we weer te spelen tijdens de Wereldhavendagen, op het Schouwburgplein en tijdens Muziek op de Rotte. Voor december 2019 staat een groot kerstconcert in de Grote Kerk van Overschie op de agenda.

Hoewel het orkest met ruim 50 muzikanten goed bezet is, kunnen wij versterking gebruiken op hobo, fagot en trombone. Ook in de andere secties is zijn enthousiaste muzikanten welkom.

We starten de Open Repetitie onder leiding van dirigent Ton van Grevenbroek in Zalencentrum Portland (Portlandstraat 57) om 19:45. We sluiten vanaf 22:00 uur, zoals elke week, de repetitie af met een lekker drankje aan de bar. Neem je instrument mee en meld je aan via info@krph.nl, dan staat de bladmuziek voor je klaar!

Meer berichten