Foto:

Sinterklaas en Piet komen naar Alexandrium Shopping Center

Rotterdam - Op 24 en 25 november, 1, 2 en 5 december krijgt het Alexandrium Shopping Center bezoek van Sinterklaas en de Pieten. Ga jij met Sinterklaas op de foto en zet je je geknutselde sneaker bij Sporthuis Pim Doesburg?

Zaterdag 24 november start om 11.00 uur de intocht van Sinterklaas bij Alexandrium Woonmall voor de deur. Tijdens zijn route langs de Alexandrium Megastores komt Sint te paard met de Pieten om ongeveer 12.00 uur aan op het Poolsterplein bij Primark in Alexandrium Shopping Center.

Het programma van komende twee weken: Zaterdag 24 november is er een Meet & Greet met Sinterklaas, Knutselterras, Huiskamerplein, schminken en muziek. Zondag 25 november kun je je Pietendiploma halen. Daarnaast is er een Knutselterras, Huiskamerplein, schminken en muziek.

Zaterdag 1 december is er ook een Meet & Greet met Sinterklaas, inclusief Knutselterras, Huiskamerplein, Schminken en muziek. Zondag 2 december is er ook een Meet & Greet met Sinterklaas, Pietendiploma halen, Knutselterras, Huiskamerplein, schminken en muziek. En dan is er nog de verjaardag van Sinterklaas op woensdag 5 december. Dan kan je de laatste keer op de foto met de kindervriend. Alle activiteiten zijn van 12.00 tot 17.00 uur.

Info: alexandriumsc.nl.

Meer berichten