Edwin van der Toolen bij het Toppers Partycafé.
Edwin van der Toolen bij het Toppers Partycafé.

Rotterdamse zanger wordt gezicht van Amsterdams Toppers Partycafé

Rotterdam - Edwin van der Toolen wordt het vaste gezicht in het Toppers Partycafé aan de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam. De Rotterdammer heeft al eerder opgetreden met de Toppers: in 2012 won hij een wedstrijd, waarna hij drie avonden lang tijdens voor 67.000 bezoekers per avond mocht zingen in het inmiddels tot Johan Cruijff Arena omgedoopte feestpaleis! Daarmee leek het Toppers-avontuur van Edwin ten einde, maar niets bleek minder waar, want de mannen zijn hem niet vergeten en hebben aan hem gedacht tijdens het aanstaande jubileumjaar.


De Toppers bestaan deze editie van Toppers in Concert vijftien jaar en om dat te vieren is het Toppers Partycafé afgelopen maandag geopend in onze hoofdstad. Van donderdag tot en met zondag zal daar feest gevierd worden in de Toppers Stijl. Glitter, glamour, onvoorspelbare liedjes en natuurlijk de niet weg te denken sing-a-long, het zijn de hoofdingrediënten voor het Toppers-feest die vanaf nu iedere week te vieren is aan de Reguliersdwarsstraat 47-49 in Amsterdam.

Edwin zal hierin een prominente rol gaan vervullen en is gevraagd om hier zijn welbekende Toppers-hits te komen zingen! "Ik ben zo ontzettend vereerd dat ik hiervoor gevraagd ben, dit is iets wat mij past als een maatjas en zeg nou zelf, het is toch een prachtig merk om je aan te mogen verbinden."

In het café zijn ook allerlei memorabilia te vinden, zoals de talloze gouden en platina platen, maar ook een aantal van de hysterische outfits van De Toppers. De volkszanger trapt af op donderdag 8 november, de allereerste avond dat het café voor het grote publiek geopend is.

Meer berichten