Harm Menkhorst
Harm Menkhorst (Foto: Jos van Schaik)

Harm Menkhorst start nieuwe maaltijdservice in Rotterdam: Eten met gemak

Rotterdam - Dit bericht is aangeleverd via 'Schrijf mee' op onze website. Iedereen kan zelf een bericht plaatsen op www.dehavenloods.nl!

Eten met gemak breidt haar bezorggebied per direct uit met Harm Menkhorst, afkomstig uit Schiedam. Menkhorst verovert daarmee direct een nieuwe regio voor Eten met gemak en zal de maaltijdbezorging op zich nemen in de Rotterdam. “Het zorgen en ontzorgen zit in mijn DNA. Iedere klant krijgt persoonlijke aandacht bij mij.”

Menkhorst heeft jarenlange ervaring in de horeca, waarbij kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel stonden. Maar de ondernemer is toe aan een nieuwe uitdaging en kwam in de zoektocht uit bij de maaltijdservice van Eten met Gemak: “In de hectiek van vandaag zijn het niet alleen de ouderen die behoefte hebben aan gezonde en lekkere maaltijden, maar zeker ook de alleenstaanden en drukke gezinnen waar iedereen op een ander tijdstip eet”, vertelt van Menkhorst.

De klanten in Rotterdam krijgen via de maaltijdservice van Eten met gemak elke week verse gekoelde maaltijden aan huis bezorgd. Zij hebben de keuze uit een wekelijks variërend en uitgebreid assortiment aan gerechten en kunnen de maaltijden aanvullen met een soepje, toetje of ander bijgerecht. “Erg handig voor wanneer het niet lukt om zelfstandig een maaltijd te bereiden of men weinig tijd heeft om te koken. Ook voor klanten met een dieet zoals zoutarm of glutenvrij zijn onze gerechten een uitkomst”, vervolgt Menkhorst.

Uniek aan de maaltijdservice van Eten met gemak is dat de klant de maaltijd naar eigen wens kan samenstellen, zelfs tot in de keuken. “Elke week bieden we een ander menu en heeft de klant de keuze uit 35 verschillende menu’s, waarbij men zelf kan kiezen uit vlees of vis, aardappelen, groenten en samengestelde gerechten zoals een lekkere nasi met kipsaté. De verschillende onderdelen van de maaltijden worden los verpakt in luxe, zwarte schaaltjes. De klant kan vervolgens thuis de maaltijd opnieuw samenstellen, door het schaaltje van de varkenshaasoester uit te wisselen voor die van het runderlapje. Zo bepaalt de klant dagelijks zelf wat hij of zij wil eten”, sluit Menkhorst af.

De maaltijdservice is beschikbaar voor iedereen die van vers, lekker en gevarieerd eten houdt. Een maaltijd bestellen is heel eenvoudig en snel geregeld, er kan al een gerecht besteld worden vanaf €5,99. Mantelzorgers of ouderen die op zoek zijn naar een goede maaltijd voor henzelf of ouders in
Rotterdam kunnen via Harm Menkhorst een proefbox bestellen van drie gerechten voor maar € 14,95. Bestellen kan door te bellen naar Harm Menkhorst via 010-8200888.

Over Eten met gemak Eten met gemak is als franchiseformule onderdeel van Food Connect, een autoriteit op het gebied van versbereide maaltijden en maaltijdcomponenten. In korte tijd is de succesvolle formule gegroeid naar 23 franchisers, die in hun eigen bezorggebied de klanten smaakvolle maaltijden aan huis bezorgen.

Meer berichten