Gino Verbeek pakte met R.V.&A.V. Sparta een punt in Vlaardingen
Gino Verbeek pakte met R.V.&A.V. Sparta een punt in Vlaardingen (Foto: John Groeneweg)

R.V.&A.V. Sparta speelt gelijk tegen CWO.

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bijdrage aan De Havenloods plaatsen!


Op het mooie complex en de prima grasmat van CWO heeft R.V.&A.V Sparta niet de volle winst kunnen pakken. Na een matige eerste helft waarin het tempo veel te laag lag, had Sparta wel het meeste balbezit maar moeite de openingen te vinden in de hechte CWO defensie.

Er waren dan ook nauwelijks echte kansen te noteren voor de Spartanen. CWO daarentegen wist vanuit de counter een aantal keren gevaarlijk voor het Spartaanse doel te komen.

Na de thee een feller en met meer druk naar voren spelend Sparta. Kansen kwamen er ook om de score te openen maar de CWO keeper werd de held van de dag met een aantal prima reddingen. CWO bleef gevaarlijk in de counter maar zij waren gelukkig voor de Spartanen niet zuiver in de afwerking.

Met de brilstand op het scorebord werd er na ruim 93 minuten spelen een eind aan de wedstrijd gemaakt door de prima leidende scheidsrechter van dienst. Over de hele wedstrijd gezien konden beide teams tevreden zijn met de puntendeling.

Voor aankomende week staat er aanstaande dinsdag de oefenwedstrijd tegen Deltasport op het programma gevolgd door de bekerwedstrijd aanstaande zaterdag in Rijswijk tegen Vredenburch.

Opstelling R.V.&A.V. Sparta; Massimo van Ewijk, Steven Tuns, Jelano Tavares, Yannick van de Sman, Danny Abbing, Gino Verbeek, Rhandy Rademaker (70e Richard Palm), Robin Verhorst, Danny Langstraat, Robin van der Sman, Joey Kars (46e Robin Benningshof)

Meer berichten