ASEZ universitair studenten vrijwilligers met zakken zwerfafval
ASEZ universitair studenten vrijwilligers met zakken zwerfafval (Foto: SionPress)

'Moeders Straat Schoonmaak' levert 40 volle vuilniszakken op

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bijdrage aan De Havenloods plaatsen!

Op zondag 21 oktober 2018 hebben Church of God leden de Moeders Straat schoonmaak campagne gehouden. Ongeveer 50 kerkleden en uitgenodigden maakten de route Slingeplein-Slinge-metrostation Slinge-Zuiderparkweg-Ahoy-Langehorst schoon. 

Over deze afstand van ruim 4 km werd zwerfafval opgeruimd en konden 40 zakken worden gevuld. De Moeders Straat schoonmaak werd wereldwijd uitgevoerd.

De kerkleden willen hiermee mensen bewust maken van het belang van een schoon milieu.

Een kerklid zei: “Dit is prachtig werk dat de kerkleden in eenheid samen doen en dat ook de beoogde verandering teweegbrengt, namelijk een schoon milieu en bewustwording.”

ASEZ is de Church of God universitaire studenten vrijwilligersgroep.

ASEZ betekent  ‘Save the Earth from A to Z’ en doet mee aan het werk van de VN .

Een daarvan zijn de SDG’s, voluit de Sustainable Development Goals, die ASEZ door het project

‘Samen tegen Misdaad’ wil helpen implementeren.

ASEZ handelt om praktische problemen op te lossen in de wereld. Mensen lijden onder  rampen zoals aardbevingen, vulkanische uitbarstingen, terrorisme, oorlogen en milieurampen veroorzaakt door klimaatverandering. Ze hebben hulp nodig.

Het antwoord op al deze uitdagingen  hangt van de jeugd en universitaire studenten af, die de toekomstige leiders zijn.

'We hebben de kracht om huidige wanhoop te veranderen in toekomstige hoop en huidige frustratie  in toekomstig geluk. De kracht van één persoon is zwak, maar als wij allemaal samenwerken om de problemen op te lossen  die iedere campus  ondergaat,  zal de hoopvolle toekomst van de mensheid binnenkort  werkelijkheid zijn,' aldus ASEZ.

Wilt u aan deze activiteit deelnemen, ga dan naar de website: asez.org

om de 'Crime Reduction Movement for Human Happiness' en 'ASEZ Proposal for implementation of the UN SDG’S' door middel van een handtekening te ondersteunen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden