Gratis wandelexcursie Kralingse Bos

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via 'Schrijf mee' op www.dehavenloods.nl!


Perry Sport in de oudste sportwinkelketen van Nederland. Om te vieren dat Nikwax al ruim 40 jaar een van onze partners is organiseren wij samen een gratis informatief wandelevenement in het Kralingse Bos in Rotterdam op 20 oktober aanstaande om 13:00 uur.

Het gebied rondom de Kralingse Plas is een prachtig stukje groen in onze drukke stad, waar een hoop te ontdekken en leren valt. Bij de urban jungle van Rotterdam denk je niet direct aan een bosrijke omgeving. Begeleid door een boswachter van Gemeente Rotterdam zullen we een wandeltocht van ongeveer 5 km uitzetten waar deelnemers meer kunnen leren over dit prachtige gebied in onze mooie stad. Tijdens de excursie bieden we tevens de mogelijkheid om onderweg het bos schoon te maken zodat we dit prachtige stukje Rotterdam een beetje mooier achterlaten.

Nikwax is deze dag aanwezig om alle deelnemers tips te geven over het juiste wandelmateriaal en onderhoud hiervan. Ook hebben we een exclusieve aanbieding in petto voor alle deelnemers en gaat diegene die het meeste afval weet te verzamelen met een toffe prijs naar huis!
Na de wandeling, die ongeveer anderhalf uur duurt, zorgen Perry Sport en Nikwax voor wat lekkers te drinken in het bos.

Enthousiast geworden? Check perrysport.nl/events voor meer informatie.

Meer berichten