six string sessions
six string sessions (Foto: jan willem bullée)

Tien topgitaristen op dezelfde avond op hetzelfde podium

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via 'Schrijf mee' op www.dehavenloods.nl!

Verhalen over gitaren, gitaristen en hun solo’s! Een avond vol ongekende pareltjes van de grootste gitaariconen in de wereld. Gespeeld door een topklasse begeleidingsband en gitaristen van formaat.

Wegens het succes van de Six String Sessions in Theater Walhalla, waar de top van de Nederlandse gitaarwereld te gast is geweest, was er maar één avond bier drinken voor nodig om te besluiten deze succesvolle reeks concerten eenmalig in een XL versie in het Oude Luxor te brengen. Tien topgitaristen geven de show van hun leven en mogen alles spelen wat ze willen om aan het eind van de avond ‘While My Guitar Gently Weeps’ gezamenlijk als een requiem te spelen voor alle gitaargoden.

Six String Sessions onder leiding van Rotterdammer Joris Lutz was de afgelopen jaren te zien met gasten als Jan Akkerman, Danny Vera, Douwe Bob, Bertolf e.v.a.

Tijdens deze speciale XL versie zullen o.a. Harry Sacksioni, Tim Akkerman, Dave von Raven (The Kik), Pablo van de Poel (DeWolff), Anton Goudsmit, Erwin Java (Cuby + Blizzards), Eric Vaarzon Morel, Jaap Kwakman (3JS) en Mart Hillen aanwezig zijn.

Museum RockArt zal aanwezig zijn met een expositie van de mooiste gitaren en muziekitems uit de schatkamer van de Nederlandse popmuziek.

Meer berichten