Kruiden Atelier. Foto: Lieke Fortuin
Kruiden Atelier. Foto: Lieke Fortuin (Foto: Lieke Fortuin)

Kruiden Ateliers op de Botanische Tuin Afrikaanderwijk

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via 'Schrijf mee' op www.dehavenloods.nl!

Vanaf 3 november starten wij op de Botanische Tuin Afrikaanderwijk, te Rotterdam met een serie van 5 KruidenAteliers rondom de thema’s ontspanning, spijsvertering, de huid, de overgang en spieren,gewrichten & pijnbestrijding.

Saadet van Noppen en Lieke Fortuin organiseren al enkele jaren educatie rondom de toepassingen van planten op de Botanische Tuin Afrikaanderwijk dmv kruiden ateliers met diverse thema’s. Al heel veel mensen zijn daardoor steeds meer bewust geworden van wat ze kopen aan cosmetica, verzorgingsproducten, medicijnen en voeding.

Tijdens iedere bijeenkomst krijgen de deelnemers uitleg over planten en andere producten en hoe deze toe te passen, zodat men naar huis gaat met veel inspiratie om thuis aan de slag te gaan met goedkopere en zuiverdere producten, dan ze eerder gewend waren. Daarnaast wordt er ieder kruiden atelier 1 kruidenproduct gemaakt en kan iedere deelnemer zelf een thee samenstellen om mee naar huis te nemen.

Voor informatie over het Kruiden Atelier: kijk onze website: www.btarotterdamevents.nl/kruidenateliers

Vooraf aan het Kruiden Atelier organiseren wij in de ochtend een Tuin Meditatie bijeenkomst van 10 tot 12 uur. Voor meer info: http://btarotterdamevents.nl/tuin-meditaties/

Meer informatie over de Botanische Tuin Afrikaanderwijk: www.btarotterdam.nl

Meer berichten