Piazza Della Vita is een voorstelling over het leven, geschreven voor niet minder dan 36 acteurs! (foto: Carel van Hees)
Piazza Della Vita is een voorstelling over het leven, geschreven voor niet minder dan 36 acteurs! (foto: Carel van Hees) (Foto: Carel van Hees)

De Rotterdamse uitgaanstips voor komende week!

Rotterdam - Hier zijn de Rotterdamse uitgaanstips voor komende week, verzameld door Rotterdam Festivals!

Donderdag
11 oktober

20.30 uur De vrouw
Lars Doberman wil weten wat een vrouw nu eigenlijk is. Met een speciaal geschreven script door Vincent van der Valk, gaat Lars in deze theatervoorstelling op jacht.
Theater Rotterdam Schouwburg

Vrijdag
12 oktober

13.00 uur Piazza Della Vita
Een theaterstuk dat plaatsvindt op een plein, met een script speciaal voor 36 acteurs. Alle aspecten van het leven staat centraal.
Theater Babel Rotterdam


13.00 uur Echt waar?!? – Fabeltjeskrant
De Fabeltjeskrant bestaat 50 jaar! Ga mee met de theatrale, muzikale bustour en ontdekkingsreis door het Vreewijk van nu en van toen. Gezellig in een oude RET bus, leer je over de roots van Meneer de Uil.
LP2


18.00 uur RVLT Festival
Alle grenzen en genres worden tijdens dit muzikale festival omzeild. De concentratie ligt op de vrije geest in muziek en kunst.
Worm

Zaterdag
13 oktober

19.00 uur Afrovibes festival
Moderne, actuele en vernieuwende kunst uit culturele hotspots in Afrika. Verwacht een programma met bijzondere dansvoorstellingen, mode performances en meer!
Diverse locaties

Boijmans in de oorlog – kunst in de verwoeste stad
Een veelzijdige tentoonstelling over het museum tijdens de oorlogsjaren. Een collectie van beschermde werken en verhalen vol herinneringen aan die tijd.
Museum Boijmans van Beuningen

20.00 uur Geen Daden Maar Woorden Festival
Een ontdekkingstocht op Katendrecht langs internationaal en nationaal literair talent. Luister naar dichters, spoken word-artiesten, boekverfilmingen en singer-songwriters.
Diverse locaties

Zondag
14 oktober

15.00 uur Sandra van Nieuwland – Human Alien
Ontsnappen aan jezelf en een andere rol aannemen, daar gaat haar nieuwe single Human Alien over. Naast bekende nummers zingt Sandra ook veel nieuwe songs.
Kantine Walhalla

Maandag
15 oktober

19.30 uur Marc Broussard
Met een compleet nieuw album komt deze zanger uit Louisiana terug naar Rotterdam. Geniet van klassieke r&b en rock & soul met een stem die je diep raakt.
LantarenVenster

Woensdag
17 oktober

20.00 uur Orgel en Festival
Een betoverend concert ter ere van het 50 jarige wederopbouw jubileum van de Laurenskerk. E

en prachtig muzikaal optreden met Eric Vloeimans (trompettist), Hayo Boerema (organist) en Geertje Bijma (zangeres).
Laurenskerk

Kijk voor meer tips op www.uitagendarotterdam.nl

Meer berichten