Een angstige Rafael van der Vaart bungelend aan de Euromast. Still uit filmpje
Een angstige Rafael van der Vaart bungelend aan de Euromast. Still uit filmpje

Rafael van der Vaart besluit bungelend aan de Euromast op het nippertje toch maar niet te gaan abseilen

Algemeen 12.916 keer gelezen

Rotterdam - De Euromast heeft gisteren een opmerkelijk filmpje gedeeld van oud-voetballer Rafael van der Vaart bungelend op grote hoogte. Van der Vaart besluit in het filmpje op het laatste nippertje om toch maar niet te gaan abseilen van de beroemde Rotterdamse toren. ‘Rafael van der Vaart durfde het niet aan, jij wel?’ schrijft Euromast Rotterdam erbij.

Of het filmpje echt is of een in scène gezette reclame, weten we niet, maar het benauwde gezicht van Van der Vaart ziet er in ieder geval overtuigend uit. Nadat de voetbalanalist met behulp van medewerkers over het randje is geklommen, kijkt hij angstig over onze stad uit. ‘Haal maar even rustig adem’, krijgt ‘Raffie’ te horen voordat het hele spektakel op het laatste moment wordt afgeblazen.

Euromast Rotterdam grijpt het filmpje aan om reclame te maken voor een nieuw abseilseizoen. Slim wel. Want wat Van der Vaart wél graag doet (veel over Ajax praten, bij Ajax voetballen, voor Ajax juichen, al zijn die laatste twee dingen al wat langer geleden) is waar hij in onze stad minder populair mee is geworden. Voortaan kunnen Rotterdammers dus laten zien dat zij wel durven waar de Ajacied voor terugdeinsde.

Bekijk hier het filmpje met Rafael van der Vaart bungelend aan de Euromast. En hier kun je meer vinden over abseilen vanaf de Euromast.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant