Faynel Rigters bij de Maas. Foto: Nieuws op Beeld
Faynel Rigters bij de Maas. Foto: Nieuws op Beeld

Faynel moet plots iemand het leven redden als hij staat te trommelen langs de Maas

Algemeen 1.631 keer gelezen

Rotterdam - De bekende Rotterdamse percussionist Faynel Rigters stond woensdag lekker te trommelen aan de Nieuwe Maas om een filmpje voor Instagram op te nemen, toen hij plots iemands leven moest redden. Een oudere man fietste het water in en kon er niet meer uitkomen. 

Rigters is muziekleraar bij onder meer de SKVR en speelt als percussionist bij brassbands en bekende artiesten als Davina Michelle, Afrojack, Jandino Asporaat en Gerard Joling. Woensdag 10 april voegde hij een nieuw hoofdstuk toe aan zijn bijzondere leven. ‘De dag dat ik nieuwe content wou schieten, sloeg om naar het redden van een oudere man uit de Maas.’

Een al wat oudere man fietste op zijn racefiets langs het water op de Buitenbassinweg bij De Esch toen hij viel en in de Maas viel. Rigters bedacht zich geen moment en liet zich meteen van de kade glijden om de man de helpende toe te steken. Omstanders bevestigden dat de man nooit alleen naar boven had kunnen klimmen. De man is overgebracht naar het ziekenhuis en is buiten levensgevaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant