Foto: Pasar Malam Istimewa XL
Foto: Pasar Malam Istimewa XL

Komend weekend is de grootste Pasar Malam van Nederland in Rotterdam

Algemeen 17.350 keer gelezen

Rotterdam - De Pasar Malam Istimewa XL komt naar Rotterdam. En dit jaar is dat met circa 200 stands de grootste Pasar Malam van Nederland.

Pasar Malam Istimewa XL is hét event voor Indonesische, Molukse en Indische cultuur. Dit jaar valt het evenement in het paasweekend, van vrijdag 29 maart tot en met maandag 1 april. 

Vaste bezoekers weten dat Ahoy tijdens dit evenement een en al kleuren, geuren en geluiden is. Met maar liefst 200 stands, twee podiums en 48 optredens belooft Pasar Malam Istimewa XL een waar paradijs te zijn voor liefhebbers van exotisch eten, unieke producten en geweldig entertainment.

Hari Maluku

De openingsdag, vrijdag 29 maart, staat in het teken van Hari Maluku. De organisatie heeft extra tijd en energie gestoken in het eren van de Molukse cultuur. Bereid je voor op betoverende optredens van Molukse artiesten en dansgroepen. Ontdek de Molukse straat (Jalan Maluku), waar je shopt bij nieuwe Molukse restaurants en geniet van de presentatie door icoon Milly Akerina.

Shoppen, proeven en ervaren

Voor de shopliefhebbers is er het hele weekend een overvloed aan keuzes, van sambals tot woonaccessoires en van kleding tot wierook. Laat je verwennen met pitjit (massages) of maak contact met overleden dierbaren dankzij mediums.

Het grootste Indo community-platform, Indo’s Be Like, presenteert haar gloednieuwe merchandise-collectie. En vergeet niet een bezoek te brengen aan de nieuwe Indonesische koffiestand: Kopi Melanesia prikkelt al jouw zintuigen met hun verse koffiebonen uit Papua Nieuw-Guinea.

Bekijk het gehele programma en scoor je tickets via www.istimewa-events.nl/rotterdam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant