Ook het I Feel Good Festival is natuurlijk onderdeel van het jubileumprogramma. Foto: Islemunda
Ook het I Feel Good Festival is natuurlijk onderdeel van het jubileumprogramma. Foto: Islemunda

Hét podium van IJsselmonde bestaat deze week tien jaar!

Algemeen 691 keer gelezen

Rotterdam - Islemunda, hét podium van IJsselmonde, bestaat deze week tien jaar. Dat wordt de hele maand maart gevierd. Met optredens van artiesten met een speciale band met Rotterdam IJsselmonde, waarvan er inmiddels velen landelijk en zelfs internationaal optreden. Denk aan Jandino, Marlon Pichel, Stanley Clementina en Tim Hartog. Artiesten die zich hebben kunnen ontwikkelen in Islemunda keren terug om samen voor een groots feest te zorgen. 

Lees verder onder de foto.


Said Kasmi. Foto: Reems van der Linden

Wethouder Said Kasmi trapte de jubileummaand gisteren af. “Podium Islemunda is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een plek met een brede bekendheid en aantrekkingskracht. Als bezoeker, jong en oud, als maker, performer of technicus, Podium Islemunda staat voor een laagdrempelige manier van cultuur maken en beleven. Iedereen kan hier iets komen halen, brengen en meemaken.”

Jubileumprogramma

Ook deze jubileummaand is er voor iedereen wat mee te maken in Podium Islemunda. Van een comedy night tot een film aangekleed met een optreden van Shantykoor Rotterdam, maar ook een dansmiddag voor ouderen, het I Feel Good Kidz Festival en verschillende concerten met grotere namen én startende talenten. Van reggae tot blues en zelfs echte meezing-klassiekers. Headliners zijn onder meer Stanley Clementina, Jandino en De Ideale Maten met Marja van Katendrecht. Elk evenement heeft een extra grote zaal en dus ook extra veel kaarten. Toch zijn sommige events al uitverkocht.

Lees hier het artikel over tien jaar Islemunda uit De Havenloods van deze week. En kijk hier voor het complete feestprogramma en de kaartverkoop.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant