Afbeelding
4xtips Uitagenda

De leukste pubquizzen in Rotterdam

Algemeen 887 keer gelezen

Rotterdam - Aan deze pubquizzen kun je meedoen op allerlei plekken in Rotterdam. Uitagenda Rotterdam zet er vier op een rijtje voor de lezers van De Havenloods. Wisten jullie dat er nog veel meer quiz locaties zijn in de stad? Zie ook het artikel van PubQuiz Nederland op deze pagina waar, als enige in Nederland, een compleet (en up to date) overzicht bij wordt gehouden van quizzen die in de stad worden gehouden.

De Gele Kanarie

Een lekker begin van de week beleef je iedere eerste (en vaak derde) maandag van de maand bij stadsbrouwerij De Gele Kanarie. Deze populaire pubquiz boort vooral je algemene en actuele kennis aan, dus duik voor je de strijd aangaat nog even in de kranten en de socials. Want die beker plus De Gele Kanarie-cadeaubon wil je winnen natuurlijk.
Maandag
€17,50 per team
Taal: NL


Vessel 11

Een avond borrelen op kosten van de zaak? Wie wil dat niet! Als je de quiz van Vessel 11 wint, dan verscheuren ze je rekening van die avond. De popquiz staat volledig in het teken van muziek. Van golden oldies tot dancefloor fillers, alles komt voorbij. Deze popquiz is populair, dus verzin een coole bandnaam voor je team en scoor je quizticket.
Dinsdag
€7,50 per team
Taal: EN

Hollywood Event Center


Foto: Marc Verhees

Op wisselende dinsdagen organiseert Quiz & Fun Events quizavonden bij het Hollywood Event Center. Soms is het een klassieke pubquiz, maar meestal is het een quiz volledig gewijd aan een thema. Denk daarbij aan een Disneyquiz, een Harry Potter-quiz of een 90s-quiz. De winnaar van de avond gaat er vandoor met een prijs passend bij het thema van de quiz.
Dinsdag
Vanaf €12,50 per team
Taal: NL & EN

Café Verhip

In de voormalige havenkroeg Café Verhip organiseren ze de laatste dinsdag van de maand een pubquizavond. Deze quiz wordt al meer dan tien jaar georganiseerd, en is nog altijd populair. Algemene kennisvragen passeren de revue, maar ook vragen over muziek, sport en geschiedenis komen langs. Je speelt om een wisselbeker, maar eigenlijk nog het meest voor de eeuwige roem.
Dinsdag
Gratis
Taal: NL

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant