Welke Rotterdammer staat er straks naast Linda de Mol als miljonair? Foto: Roy Beusker
Welke Rotterdammer staat er straks naast Linda de Mol als miljonair? Foto: Roy Beusker

Vijftig Rotterdammers uit postcodegebieden 3028 en 3077 maken kans om miljonair te worden

Algemeen 33.704 keer gelezen

Rotterdam - Vijftig Rotterdammers uit de postcodegebieden 3028 en 3077 hebben een uitnodiging gekregen voor ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Ze strijden zondag 10 maart en 7 april om prijzen tot wel vijf miljoen euro.

De vijftig inwoners van Rotterdam zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door de bekende gouden koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

Strategie

Remco is één van de gelukkigen die een uitnodiging ontvangt om naar de studio te komen. Hij gaat samen met zijn moeder naar de opnames. Hij staat er nuchter in: “Ik heb nog niet nagedacht over een strategie. Als het zo ver komt, zou ik het zeker aandurven om naast Linda te gaan staan,” vertelt hij. 

Uitzending

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Rotterdam uit postcodegebied 3028 is zondag 10 maart vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6. De uitzending met daarin de deelnemers uit postcodegebied 3077 is te zien op zondag 7 april op dezelfde zender

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant