In de rij in de Maastunneltraverse. Foto: De Havenloods
In de rij in de Maastunneltraverse. Foto: De Havenloods

De Beneluxtunnel gaat dicht, gemeente waarschuwt: niet omrijden door het centrum van Rotterdam

Algemeen 66.769 keer gelezen

Rotterdam - Binnenkort is de Beneluxtunnel vier weekenden dicht. De gemeente Rotterdam waarschuwt nu alvast dat je op die dagen beter niet om kunt rijden via het centrum van Rotterdam. Want ook daar vinden werkzaamheden plaats.

Rijkswaterstaat voert vanaf half maart drie weekenden op rij groot onderhoud uit aan de Beneluxtunnel. Eind juni volgt een vierde en laatste weekend. In het eerste weekend van 15 tot 18 maart is de tunnel dicht richting Rotterdam-Noord/Den Haag. Tijdens het tweede en derde weekend, van 22 tot 25 maart en 29 maart tot 1 april, is de tunnel dicht richting Bergen op Zoom. In het laatste weekend van 28 juni tot 1 juli is de tunnel weer dicht richting Rotterdam-Noord/Den Haag. 

Tijdens de eerste drie weekenden zijn er ook werkzaamheden in het centrum van Rotterdam bij de Maastunneltraverse. Aan de Noordkant, tussen Bentinckplein en de Maastunnel. De gemeente waarschuwt dat je dus maar beter niet door het centrum van Rotterdam kunt rijden. En je moet rekening houden met een extra reistijd van 30 tot 60 minuten. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant