Hoogdrukprent "Pending" van Marjoke Schulten
Hoogdrukprent "Pending" van Marjoke Schulten (Foto: M. schulten)

De droom van Marjoke Schulten komt uit: vliegen met een zeppelin

Rotterdam - De Rotterdamse kunstenares Marjoke Schulten vertrekt binnenkort naar Friedrichshafen in Zuid-Duitsland, de stad der luchtschepen. Haar droom, een vlucht met de zeppelin, komt uit!

Met de zeppelinvlucht viert de kunstenares haar vijfentwintigjarig jubileum als kunstenaar. ‘De zeppelin neemt in mijn beeldend werk een heel prominente plaats in’ vertelt de kunstenares. Ik verwacht met een bezoek aan Friedrichshafen mijn werk een extra impuls te geven.’

De vliegticket voor de zeppelinvlucht wordt op een heel eigen wijze bij elkaar verdiend: Marjoke startte op haar facebookpagina een crowdfunding en verkocht meer dan 100 miniatuurzeppelins aan kunstliefhebbers en andere sympathisanten. Deze actie ‘Koop een zeppelin en help Marjoke de lucht in’ is bijna afgelopen. Er zijn nog slechts enkele zeppelins te verkrijgen. Voor meer informatie www.marjokeschulten.nl.

Voor wie de zeppelinkunstwerken van Marjoke Schulten zelf wil bekijken; dat kan tijdens open dagen van haar atelier NEstudio’s op 29 en 30 september. (www.nestudios.nl)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden