Foto:

In de Markthal gaat De pepernotenfabriek weer open!

Rotterdam - Over minder dan twee weken, op donderdag 26 september, gaat Van Delft De pepernotenfabriek weer open in de Markthal! Met dit jaar onder meer nieuwe smaken als Crème Brulee en Raspberry Cheesecake.

“Wij verwachten vijf miljard kruidnoten te bakken dit jaar", zegt Oscar de Lange, eigenaar van Van Delft. “Hier komt enorm veel bij kijken. Het bakken is een, maar deze volumes vervolgens te laten chocolateren, verpakken en distribueren is een enorme uitdaging, maar wel super leuk!”

Elk jaar wordt het assortiment afgestemd op de nieuwe populaire smaken in de markt. Zo zijn er in 2018 nieuwe smaken bij zoals Toffee Crunch, Gin Tonic, Hazelnoot Melkchocolade, Puur Zeezout, Crème Brulee, Raspberry Cheesecake en Peanut Butter Crunch.

De Karamel Zeezout pepernoot is de best verkopende pepernoot (bijna 10% van alle pepernoten die verkocht worden is de Karamel Zeezout). Maar natuurlijk staan er ook ambachtelijke pepernoten in de schappen en is de gluten- en lactosevrije pepernoot beschikbaar.

Meer info op: www.pepernotenfabriek.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden