Blijdorp Winterfestival heeft dit jaar gigantisch live podium met Ronnie Flex & Deuxperience

Rotterdam - Op zaterdag 1 december vindt Blijdorp Winterfestival voor de derde keer plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De voormalige tabaksfabriek, die sinds 2014 op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat, geeft onderdak aan ruim 5000 feestgangers. Dit jaar krijgt het festival een gigantisch live podium waar verschillende artiesten, uit diverse muzikale uithoeken de bezoekers moeten verrassen. De in Capelle aan den IJssel geboren Ronnie Flex maakt samen met de 9-koppige Deuxperience band zijn debuut op Blijdorp Winterfestival.

Wie weleens een editie van Blijdorp Festival heeft bezocht, weet dat er verschillende muziekgenres worden vertegenwoordigd. De organisatie probeert bezoekers keer op keer te verrassen. ,,Ik geniet ervan als een techno liefhebber die voor ROD een ticket heeft gekocht uiteindelijk zijn set mist, omdat hij of zij helemaal wordt meegezogen door de live show van Ronnie Flex & Deuxperience. Allerlei verschillende mensen samenbrengen, daar gaat het uiteindelijk om." aldus Frankie Dros, organisator van Blijdorp Festival. 

Onder meer Ronnie Flex & Deuxperience, Detroit Swindle en Dazion zullen op 1 december optreden in de grote hal, die op het buitenterrein van de Van Nelle Fabriek wordt geplaatst. De hal zal ook beschermd zijn tegen eventuele kou. Hiervoor is gekozen nadat Blijdorp Winterfestival in 2017 last kreeg van hevige vorst. Tevens zal het uitgebreide 'food' plein naar binnen worden verplaatst. Naast de grote hal zijn er in de Van Nelle ook nog de Mainstage en Yardbird stage. Uiteraard compleet met winterse decoratie en performances, zoals dat van Blijdorp Festival kan worden verwacht.

Tickets & info: www.blijdorpfestival.nl
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden