Stockfoto politie Rotterdam
Stockfoto politie Rotterdam

Agent zwaargewond na meerdere klappen en trappen tegen zijn hoofd

Algemeen 496 keer gelezen

Rotterdam - Een Rotterdamse politieagent is gisteren (zondag 11 februari) zwaargewond geraakt bij een vechtpartij in de Van Meekerenstraat in Crooswijk. De agent werd meerdere keren tegen het hoofd en lichaam geschopt en geslagen.

Zondag 11 februari rond 00.30 uur hebben een 41-jarige Rotterdammer en een 38-jarige man zonder verblijf- en/of woonplaats, een agent mishandeld. De mannen bemoeiden zich met een melding over een conflict. Toen de agent om legitimatie vroeg, werkte één van de verdachten niet mee. 

Hierop volgde een worsteling tussen de verdachte en de agent. Waarbij de tweede persoon zich ook mengde in deze worsteling. De agent heeft meermaals klappen en trappen tegen hoofd en lichaam gehad en is hierbij zwaargewond geraakt. Na dreiging van inzet stroomstootwapen, zijn beide verdachten aangehouden. 

In een reactie reageert de politie verontwaardigd: ‘De politie vindt agressie en geweld tegen haar medewerkers onacceptabel. Politiebeambten hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moeten ongehinderd hun werk kunnen doen met wederzijds respect. Agressie of geweld, in welke vorm dan ook, tegen medewerkers wordt niet getolereerd.’

De politie onderzoekt de zaak en zoekt ondanks de aanhoudingen nog naar getuigen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant