Foto: Ank Zwolle

De Rotterdamse uitgaanstips van komende week!

Donderdag
13 september

20.15 uur The Wood Brothers
Het trio dat bestaat uit de broers Chris en Oliver Wood en sinds een aantal jaren multi-instrumentalist Jano Rix, slagen erin om folk, blues, jazz en country om te smelten tot eigenzinnige en melodieuze nummers.
LantarenVenster

Diverse tijdstippen Gergiev Festival
Het festival waarbij de Russische muziek en componisten centraal staan. Het thema van dit jaar staat in het teken van de 30-jarige band tussen Valery Gergiev en de stad Rotterdam, maar ook de speciale band tussen orkest en dirigent. Je kunt het festival t/m 16 september bezoeken.
De Doelen

Vrijdag
14 september

18.00 uur Muziek op de Rotte
De tiende editie! Reken op prachtig klassiek, vurige hammond jazz, uitdagende Balkanmuziek, Kaapverdische morna´s, jazzfunk en eigentijdse cross-overs. Dat allemaal ter hoogte van de Noorderbrug.
Noordplein

Diverse tijdstippen Rotterdam Street Culture Weekend #wooosh
Een weekend boordevol met urban sports, coole street art en muziek. Er komen ook internationale bekende street art artiesten. Het wereldberoemde street art festival POW! WOW! komt naar Rotterdam en je kijkt je ogen uit bij het RTM World Cup Skateboarding.
Diverse locaties

Zaterdag
15 september

Diverse tijdstippen Dit is Cas
Fotograaf Cas Oorthuys heeft een archief van bijna een half miljoen foto´s achtergelaten. Hij ging nooit zonder camera de deur uit. Uit al zijn foto´s is een selectie gemaakt die je nu kunt bewonderen tijdens deze tentoonstelling.
Nederlands Fotomuseum

Diverse tijdstippen Baroeg Open Air
Van hardcore tot heavy metal, tijdens dit festival is er van alles wat. Ga los op grotere en kleinere bands uit de underground muziek.
Zuiderpark

Zondag
16 september

13.00 uur Hefpark Muziekpark
Een dag vol diverse koren, talenten en ensembles. Een heerlijke nazomer onder het genot van muziek.
Hefpark

15.00 uur ZanglesRotterdam On Stage
Singer- songwriter talent mag van zich laten horen. Het nieuwe cursusjaar gaat goed van start met tal van live optredens in de openlucht.
Schouwburgplein

Dinsdag
18 september

20.00 uur Werkplaats Walhalla´s pitch
Zes geselecteerde theatermakers pitchen hun idee. Een vakjury kiest uiteindelijk een productie die gemaakt mag gaan worden. Tijdens deze avond is er ook nog een mystery artiest, die net zo lang moet entertainen tot de jury een keuze heeft gemaakt.
Werkplaats Walhalla

Woensdag
19 september

20.15 uur Cameretten
Hét festival waar nieuw cabarettalent de kans krijgt om zich te presenteren aan publiek. De grote vraag is natuurlijk of de grappen van de deelnemers aanslaan of niet. Cabaretdrama gegarandeerd!
Theater Walhalla

Kijk voor meer tips op www.uitagendarotterdam.nl

Meer berichten