Deelnemers aan de Junior Bep 2017, met jongens en meiden uit Nederland en Ierland. Dit jaar zijn jeugdboksers uit Engeland te gast.
Deelnemers aan de Junior Bep 2017, met jongens en meiden uit Nederland en Ierland. Dit jaar zijn jeugdboksers uit Engeland te gast. (Foto: )

25ste Bep-Memorial en vijfde Junior Bep

Rotterdam – De 25ste Bep van Klaveren Memorial wordt een boks-interland Nederland-Tsjechië met extra ceremonie ter gelegenheid van het jubileum. Het decor is maandag 17 september wederom de Maassilo en voor de genodigden wordt het ongetwijfeld een feest van herkenning.

Een bijzonder moment is elk jaar de minuut stilte ter nagedachtenis aan de vedergewicht uit Crooswijk, de eerste Nederlandse bokser die een Olympische titel veroverde (Amsterdam, 1928).

De dag voor de Memorial, zondag 16 september, is de vijfde Junior Bep. Dit jaar is dat een jeugdinterland met Team Yorkshire, georganiseerd door RBV Crooswijk in samenwerking met de boksbond. Voor Nederland komen jeugdboksers van het Windmill future team, RBV Crooswijk en Van 't Hof in actie en er staan enkele gastboksers uit Ierland en Zwitserland op het programma. Ook de Junior Bep is in de Maassilo, aanvang 14.00 uur. 's Ochtends is er een clinic voor jeugd van 4 tot en met 12 jaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden