Foto: Dirk-Jan Visser
Foto: Dirk-Jan Visser

Win-winsituatie: jij een gaaf Rotterdams kerstcadeau, een stadsgenoot een maaltijd op tafel

Algemeen 726 keer gelezen

Zoek je nog een bijzonder kerstcadeau? Dan mag je de veiling van het Rode Kruis Rotterdam-Rijnmond niet missen! Zij bieden bijna negentig originele uitjes en producten aan (mét Rotterdams tintje), en besteden de volledige opbrengst aan voedselhulp voor duizenden stadsgenoten. Zo maak je dus een heleboel mensen blij met één cadeau.

Van uitjes tot diners, van massages tot overnachtingen en van sportlessen tot kunstwerken: je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt erop bieden. 

Zo veilt de 14-jarige Rotterdamse wereldkampioen kickboksen Amira Tahri een clinic kickboksen voor meiden, en heeft het Fotomuseum een prachtige fotoprint aangeboden. Maar je kunt ook bieden op een bruiloft in de Laurenskerk, een minivakantie op het SS Rotterdam, een brunch op de Euromast of een tochtje met de Watertaxi. Of ga jij voor een kaas van de Floating Farm, een fout kerstschort, een fotoshoot of een groot kerststuk? Ook mooi: een avondje helpen in de soepbus van het Leger des Heils.

Benefietmiddag met optredens

Bekijk het complete aanbod op noodhulprotterdam.nl, registreer jezelf en doe een mooi bod als je iets leuks ziet. De veiling sluit op zondag 17 december tijdens een benefietmiddag in de Arminiuskerk, met optredens van onder meer Lee Towers, Cor van Drieberge, Amira Tahri, het BlackGospelChoir4U.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant