Op P+R terreinen aan de randen van van Rotterdam kun je een gratis kaartje voor het ov krijgen. Foto: RET
Op P+R terreinen aan de randen van van Rotterdam kun je een gratis kaartje voor het ov krijgen. Foto: RET

Komend weekend weer geen treinen op Rotterdam Centraal, wel drukte rond Sinterklaas en voetbal

Algemeen 786 keer gelezen

Rotterdam - Voor het tweede weekend op rij is Rotterdam Centraal op zaterdag 2 en zondag 3 december volledig afgesloten voor treinverkeer. Net als vorige week rond Black Friday doen gemeente en RET er ook dit keer van alles aan om de drukte elders in het ov in goede banen te leiden. Veel mensen vieren komend weekend Sinterklaas en zondag staat Feyenoord-PSV op het programma.

Afgelopen weken heeft ProRail gewerkt aan het spoor en perrons langer gemaakt. Komend weekend is het laatste weekend dat treinreizigers last hebben van de werkzaamheden, vanaf maandag moet alles weer als normaal zijn.

Er is bijvoorbeeld een speciale actie voor automobilisten die gebruik maken van een P+R terrein (Slinge, Meijersplein, Alexander en Kralingse Zoom). Mensen die parkeren op deze terreinen kunnen zaterdag 2 en/of zondag 3 december tussen 11.00 uur en 17.00 uur een gratis kaartje voor het ov ontvangen. 

Voor de wedstrijd Feyenoord-PSV op zondag 3 december is er een speciale pendelbus tussen Beverwaard en De Kuip. Natuurlijk kun je als supporter ook met tramlijnen 12 en 23 reizen. Er worden extra trams  en langere metro’s ingezet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant