'Hallo panterpoetsertjes van me, zeg maar Chaar hoor!'
'Hallo panterpoetsertjes van me, zeg maar Chaar hoor!'

Rotterdamse Poetsqueen Charó vertelt in haar eerste boek hoe je je paleissie spic en span maakt

Algemeen 791 keer gelezen

Rotterdam - De Rotterdamse Poetsqueen Charó Walop legt je binnenkort in haar eerste boek enthousiast als altijd uit hoe je je eigen paleissie schoon en opgeruimd houdt. Na haar grote online succes verschijnt ’Niet lullen maar poetsen’ verschijnt op 13 februari.

De Rotterdamse Poetsqueen groeide in korte tijd uit tot een online-succes met een grote schare fans. Momenteel heeft ze 142.000 volgers op Instagram, 225.000 volgers en 2,6 miljoen likes op TikTok en 46.000 leden op Facebook. Daarnaast krijgt ze veel aandacht in de media, nadat De Havenloods begin 2022 over schreef, volgden onder meer LINDA., AD, Vriendin, Flair, Radio 538 en meer. 

‘Ik vind het heerlijk als m’n huisje helemaal is gestofzuigd en gedweild, en dat dan alles lekker ruikt’, vertelde Charó bijna twee jaar geleden aan De Havenloods. De Rotterdamse poetsqueen helpt ook mensen die moeite hebben met opruimen of schoonmaken, bijvoorbeeld omdat ze depressief zijn. “Er is best veel schaamte. Mensen bij wie het thuis een teringbende is, worden vaak als vies gezien. Terwijl ze dat helemaal niet zijn. Mensen weten gewoon niet waar ze moeten beginnen. Simpele tips kunnen al helpen om een kast of kamer op orde te krijgen. Als ik daarna de voor- en na-foto’s krijg, ben ik helemaal blij.’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant