Horecaondernemer van het Jaar 2023 Herman Hell met zijn award. Foto: Pim Ras
Horecaondernemer van het Jaar 2023 Herman Hell met zijn award. Foto: Pim Ras

Rotterdammer Herman Hell is nu officieel de beste horecaondernemer van Nederland

Algemeen 4.263 keer gelezen

Eigenlijk is het elke dag feest in de horecazaken van Herman Hell, maar vandaag al helemaal. Gisteravond, tijdens de Entree Awards in Theater Amsterdam, won de Rotterdammer namelijk de titel Horecaondernemer van het Jaar 2023.

De lovende woorden van de jury: “De huidige tijd vraagt om nieuw en ander ondernemerschap, onder andere door het personeelstekort, hoge kosten, lage marges en de veranderende consument en economie. Herman Hell snapt dat als geen ander en handelt daar zonder enige twijfel naar. Zijn vastberadenheid en durf zijn te prijzen en maken een verschil.”

Van Sijf tot het Zalmhuis

Wie wel eens buiten de deur eet of drinkt in Rotterdam, kan niet om de zaken van Herman Hell heen. NRC, Sijf, Van Zanten, Loos, Ayla, Wester Paviljoen - ze zijn allemaal onderdeel van Hell’s Kitchen Horega Groep. Net als het Zalmhuis - net over de grens in Capelle - en nieuwkomers Grace en The Grit op het Stadhuisplein. Daarnaast heeft Hell zaken in Vlaardingen en Willemstad en zit hij, samen met compagnon Hugo Kruijssen, achter pizzaketen SUGO.

Over de Entree Awards

Entrée is een horecaplatform, en tijdens de jaarlijkse Entree Awards komt dan ook een groot deel van de Nederlandse horecaondernemers samen. Als je dan de beste van allemaal blijkt te zijn, is dat best een eer. Dat kan Herman zelf beamen: “Ik ben zeer vereerd met deze award. Echter was dit nooit gelukt zonder behulp van mijn team. Het zijn de Local Heroes die Hell’s Kitchen Horeca Groep maken tot wat het nu is. No one of us is as good as all of us!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant