In één van de kamers troffen agenten negen grote vaten met grondstoffen voor synthetische drugs. Foto: Politie Rotterdam
In één van de kamers troffen agenten negen grote vaten met grondstoffen voor synthetische drugs. Foto: Politie Rotterdam

Zoemend geluid leidt politie naar drugslab in studentenpand

Algemeen 814 keer gelezen

Rotterdam - Een zoemend geluid en een anonieme tip hebben de politie maandag naar een drugslab in een studentenpand aan de Aristotelesstraat in Lombardijen geleid.

Twee agenten die maandagochtend een onderzoek instelden in het pand troffen in een leegstaande kamer vaten met grondstoffen voor synthetische drugs aan. Het vermoeden bestaat dat in het pand drugs werden geproduceerd.

Agenten namen eerder bij het pand een zoemend geluid waar. Over hetzelfde pand kwam eveneens een anonieme tip binnen. Reden genoeg voor twee agenten om een kijkje te gaan nemen binnen in het pand. In één van de kamers troffen ze negen grote vaten met grondstoffen voor synthetische drugs, maar ook materialen die wijzen op de productie van drugs.

In het pand waren geen personen aanwezig en omdat het om een onverhuurde kamer gaat, is er geen bewoner. Er is een onderzoek opgestart naar de betrokken verdachte(n).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant