Op vier Laurens locaties in Rotterdam zijn tulpenbollen geplant door Rotary Nieuwe Dag en Dignus. Foto: pr
Op vier Laurens locaties in Rotterdam zijn tulpenbollen geplant door Rotary Nieuwe Dag en Dignus. Foto: pr

Tulpenbollen van Dignus en Rotarians maken bewoners op vier Laurens locaties blij

Algemeen 149 keer gelezen

Rotterdam - Dignus, vriend van Laurens, helpt bij het realiseren van welzijnsprojecten voor kwetsbare mensen die aan de zorg van Laurens zijn toevertrouwd. Afgelopen zaterdag hebben Dignus en een groep ‘Rotarians’ bollen geplant op vier locaties bij Laurens in Rotterdam. Niet alleen bewoners, maar ook medewerkers en bezoekers kunnen op deze manier jaarlijks genieten van de mooie tulpen.

Op vier Laurens locaties zijn tulpenbollen geplant door Rotary Nieuwe Dag en Dignus. Deze tulpenbollenactie hoort bij het goede doel End Polio Now. Het is voor de bewoners nog even wachten tot de 1.500 tulpenbollen zullen uitkomen. Met het planten van de tulpen zijn niet alleen de bewoners van Laurens blij, maar is er ook een bijdrage geleverd aan het uitroeien van polio. 

De zorglocaties meldden zich massaal aan voor deze mooie actie. Astrid Poutsma en Mascha van Dorp, locatiemanagers van Laurens, zorgden voor een warme ontvangst in de tuinen van de locaties met koffie, thee en wat lekkers. Ook de Jong Dementerenden afdeling van Laurens Antonius Binnenweg werd verblijd met bezoek en bollen.

Een aantal bezoekers stak de handen uit de mouwen en hielp het team van de Rotterdamse Rotary Nieuwe Dag een handje met het planten van bollen in de tuin. Het was fijn om samen te werken. De bewoners wachten af wat voor pracht aan kleuren er in het voorjaar tevoorschijn komt! 

De intentie is om elk jaar andere Laurens locaties te verrassen met een bezoekje van de bollenplanters van de Rotterdamse Rotary.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant