De actie is op vrijdag 17 november feestelijk van start gegaan in één van de oudste cafés van Rotterdam, Melief Bender. Foto pr
De actie is op vrijdag 17 november feestelijk van start gegaan in één van de oudste cafés van Rotterdam, Melief Bender. Foto pr

Historische Rotterdamse plaatjes sparen bij zeven PLUS-winkels

Algemeen 1.783 keer gelezen

Rotterdam - Sinds vrijdag 17 november kunnen klanten bij zeven PLUS-winkels in Rotterdam sparen voor het ‘Historisch Verzamelalbum Rotterdam’. Acht weken lang hebben klanten de mogelijkheid om een reeks van 175 plaatjes te verzamelen, die samen een prachtig overzicht vormen van de geschiedenis van Rotterdam. 

De plaatjes kunnen worden verzameld in een speciaal voor deze actie ontwikkeld album. Zowel de plaatjes als het album zijn tot stand gekomen met hulp van De Oud Rotterdammer.

Rotterdam is een stad rijk aan historie, en de winkels willen deze geschiedenis op een toegankelijke en aantrekkelijke manier presenteren aan een breed publiek. De rijke historie van Rotterdam is vastgelegd in een serie van 175 plaatjes, onderverdeeld in diverse thema’s. In het album is voor elk thema een inleiding opgenomen, en bij elk plaatje staat een korte beschrijving. Het mooie album zal waarschijnlijk erg populair zijn in Rotterdam, en men hoopt dat het een ereplaats zal krijgen in vele boekenkasten.

De actie is op vrijdag 17 november feestelijk van start gegaan in één van de oudste cafés van Rotterdam, Melief Bender. In een eerder stadium is het eerste officiële exemplaar al overhandigd aan de bekende Rotterdammer Sjoerd Pleijsier.

Het verzamelalbum is gratis verkrijgbaar bij de onderstaande PLUS-winkels. Bij elke 15 euro die aan boodschappen wordt besteed, ontvangt de klant een gratis set van drie plaatjes. Er is een grote oplage van de albums gedrukt, maar ze zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt! De actie loopt tot medio januari. 

Het verzamelalbum en stickers zijn te verkrijgen bij de volgende PLUS winkels:

PLUS Verhoeven
PLUS Blijdorp
PLUS Viergever
PLUS Pleinweg
PLUS Tom Vlig
PLUS IJsselmonde
PLUS Molenlaankwartier

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant