Iedereen kan zien hoe er op dit moment een strand ontstaat in de Rijnhaven. Maar er gaat veel meer veranderen. Foto: Gemeente Rotterdam
Iedereen kan zien hoe er op dit moment een strand ontstaat in de Rijnhaven. Maar er gaat veel meer veranderen. Foto: Gemeente Rotterdam

Er ontstaat een strand in de Rijnhaven, maar wat verandert er nog meer?

Algemeen 6.944 keer gelezen

Rotterdam - Iedereen kan zien hoe er op dit moment een strand ontstaat in de Rijnhaven. Maar er gaat natuurlijk veel meer veranderen in wat een nieuwe aanvulling op het centrum van Rotterdam moet worden. Komend weekend is iedereen welkom om mee te komen praten over de toekomst van de Rijnhaven.

Rond oude binnenhaven op Zuid komen 3.000 woningen, die allemaal grenzen aan een nieuw aan te leggen park. Er komen sociale huurwoningen, middeldure huur- en koopwoningen en dure koopwoningen. Naast het ‘landpark’ worden aan de kades aan beide kanten van de Rijnhaven drijvende parken aangelegd. Door steigers en loopbruggen kun je straks van park naar park lopen.

Iedereen kan meedenken over de plannen. Deze week is de Rijnhavenkeet open voor publiek. Op donderdag 9 en vrijdag 10 november is de keet open van 14.00 tot 21.00 uur, op zaterdag 11 november van 12.00 tot 17.00 uur. Iedereen die wil kan langskomen, vragen stellen en een mening geven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant