Trotse finishers. Foto: pr
Trotse finishers. Foto: pr

Echt ’havengevoel’ bij de 10-jarige Harbour Run Rotterdam

Algemeen 614 keer gelezen

Rotterdam - Onder een stralende zon vierde de Harbour Run Rotterdam gister zijn 10-jarig jubileum groots. Meer dan 6.000 deelnemers trotseerden vol enthousiasme het iconische obstacle run-evenement, dat dit jaar extra glans kreeg met de terugkeer van de meest legendarische obstakels van de afgelopen jaren.

Joost Kuyper, projectleider van de Harbour Run namens organisator sportmarketingbureau SportVibes, deelde zijn vreugde over het verloop van het evenement: “Voor onze tiende editie hebben we enkele klassiekers uit de kast gehaald, zoals de opvallende ballenbak waar deelnemers doorheen moesten klauteren. Ook de Container Wall XXXL maakte zijn terugkeer, een muur van containers die dit jaar met een totale hoogte van tien meter hoger was dan ooit tevoren.”

Het echte ’havengevoel’

Deelnemers deelden hun enthousiasme en beschreven de ervaring als “Het was geweldig om tussen de containers en langs het water te lopen: het échte havengevoel.” Antje (51) liep de Harbour Run samen met haar bootcampgroep: “Voor mij was het de eerste keer, maar anderen uit mijn groep hebben al eerder meegedaan. Het was fantastisch!”

Dit jaar was de Harbour Run in recordtijd uitverkocht. Het succes van deze jubileumeditie belooft veel voor de toekomst, waarbij de organisatie blijft streven naar vernieuwing en het bieden van een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers. Enthousiaste deelnemers kunnen zich nu alvast aanmelden voor de editie van 2024, die gepland staat op 6 oktober. Mis dit avontuur niet en maak gebruik van de voorinschrijving: www.harbourrun.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant