Het belooft historisch te worden volgend jaar. Foto: Luka de Kruijf/NN Marathon Rotterdam
Het belooft historisch te worden volgend jaar. Foto: Luka de Kruijf/NN Marathon Rotterdam

Wees er snel bij! Vanaf nu kun je je inschrijven voor Marathon Rotterdam van 2024

Algemeen 1.018 keer gelezen

Rotterdam - Vanaf vandaag kan iedereen zich inschrijven voor alle onderdelen van de NN Marathon Rotterdam van 2024. Wees er snel bij, want de startbewijzen zullen sneller dan ooit uitverkocht zijn. Onder het motto ‘Be Part of History’ wordt er spektakel beloofd...

Organisator Mario Kadiks: “Ik wil nog niet veel verklappen, maar met een enthousiast team is de basis gelegd voor een naar verwachting legendarische editie. Het ‘DNA’ is als het ware geschreven, we zijn er klaar voor. Ik kan mijn taken straks dan ook met een gerust hart overdragen aan Wilbert Lek. Wilbert werk ik vanaf 1 oktober in als Managing Director Events van Golazo Sports Nederland.”

De NN Marathon Rotterdam steunt ook komende editie KWF Kankerbestrijding. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten, is het doel van KWF Kankerbestrijding. De deelnemers kunnen het verschil maken door bij inschrijving een donatie te doen en/of een actiepagina aan te maken bij KWF.

Het weekend van de grootste, snelste en mooiste marathon van Nederland begint op zaterdag 13 april 2024 met The Marathon Rotterdam Walk (5, 10 en 15 kilometer), de Your Marathon Challenge, de NN Kids Runs (1 en 2,5 kilometer) en de City Run (4,2 kilometer). 

Op zondag 14 april volgen de internationale marathon inclusief NK en de ¼ Marathon. De start van de NN Marathon Rotterdam is om 10.00 uur, de laatste loper wordt feestelijk binnengehaald om circa 16.30 uur. Voor alle onderdelen geldt een gelimiteerd aantal deelnemers. In totaal worden 50.000 lopers verwacht.

Inschrijven is vanaf vandaag mogelijk via https://www.nnmarathonrotterdam.nl/ 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant