Woef! Foto pr
Woef! Foto pr

De Koopgoot wordt voor één dag overgenomen door honden

Algemeen 2.329 keer gelezen

Rotterdam - De Koopgoot transformeert op zaterdag 7 oktober, drie dagen na Dierendag, van 14.00 tot 16.00 uur in een ontmoetingsplaats voor hondenliefhebbers en hun viervoeters.

De Dress to Impress DogWalk is het hoogtepunt van de dag, waar honden en hun trotse eigenaren hun creativiteit kunnen tonen door hun harige metgezellen te hullen in de meest verbluffende outfits die ze kunnen bedenken. Voor slechts 3,00 euro (contant) kunnen baasjes hun honden inschrijven en met hen flaneren over de groene loper in de Beurstraverse. Aan het einde van deze stijlvolle parade wacht een deskundige jury om de deelnemers en hun harige modellen te beoordelen. 

Na de beoordeling krijgen de eigenaren en hun honden de kans om vereeuwigd te worden in een fotobooth. De foto’s zullen later te bewonderen zijn op de facebookpagina van de Koopgoot.

Sonja de Wild benadrukt: “In de Koopgoot vieren we met plezier de bijzondere band tussen honden en hun eigenaren en brengen we graag gelijkgestemden samen. Hoewel het waar is dat honden niet in elke winkel kunnen worden toegelaten vanwege het specifieke winkelbeleid, verwelkomen we hen graag om met trots te flaneren in de Koopgoot. Wat dit evenement nog specialer maakt, is dat alle opbrengsten van het inschrijfgeld een nobel doel dienen: de Dierenvoedselbank Rijnmond. Deze organisatie voorziet mensen in nood van essentiële dierenvoeding, en op deze manier hopen we een helpende hand te bieden aan zoveel mogelijk gezinnen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant