Verteller Hildebrand laat je die herinneringen zien – en brengt ze tot leven. Foto: StoryTrail.nl.
Verteller Hildebrand laat je die herinneringen zien – en brengt ze tot leven. Foto: StoryTrail.nl.

Beleef de eeuwenoude geschiedenis van Delfshaven met verhalenverteller Hildebrand

Algemeen 571 keer gelezen

Rotterdam - Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 22 oktober een StoryTrail stadswandeling door Historisch Delfshaven. Verhalenverteller Hildebrand is je gids. Tijdens deze bijzondere rondleiding beleef je de eeuwenoude verhalen van dit unieke stukje Rotterdam. 

Ooit was Delfshaven de zeehaven van Delft. Een stad waar het krioelde van de zakkendragers, zeebonken, walvisjagers en kaapvaarders. Een stad die bruiste van het leven. Een stad waar je de lokroep van de oceaan kon horen.

Nog steeds vind je overal in het stadje de herinneringen aan vroeger. Verteller Hildebrand laat je die herinneringen zien – en brengt ze tot leven. Fantastische verhalen vertelt hij: over woeste baren, over piraten, over Spaanse galeien, over haring en levertraan, én over Piet Heyn, die lang geleden in Delfshaven werd geboren. De StoryTrail stadswandeling is een heerlijk historisch vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Historisch Delfshaven begint op zondag 22 oktober om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant