Beeld politie Rotterdam
Beeld politie Rotterdam

Vermist Rotterdams meisje (11) na grote zoektocht gevonden in Brabant

Algemeen 926 keer gelezen

Rotterdam - Een 11-jarig meisje uit Rotterdam is na een grote zoektocht maandagavond 18 september gevonden door agenten. Ze zat in een auto in Heesch met een 23-jarige man uit Oss. De man is aangehouden.

De ouders van het meisje maakte zich ernstige zorgen toen bleek dat het meisje zondagmorgen 17 september niet meer thuis was. Ze alarmeerden de politie. De foto van het meisje werd die zondag meteen door de politie gedeeld op social media en dit bericht werd veel gedeeld. Dat leverde niet meteen tips op, maar achter de schermen ging een groot rechercheteam verder met de zoektocht.

Dankzij camerabeelden kwam een verdachte in beeld: een 23-jarige man uit Oss. Direct is een team naar de woning in Oss gegaan. Hier troffen zij niemand aan maar korte tijd later was het raak. Ze zagen rond 21.00 uur de auto van de man staan op een parkeerplaats in Heesch. Het meisje zat bij de man in de auto. In goede gezondheid is zij naar het politiebureau gebracht en konden agenten de ouders bellen met het goede nieuws dat hun dochter terecht was.

Met het meisje wordt nu gesproken om te achterhalen wat er is precies is gebeurd. De 23-jarige man is aangehouden op verdenking van onttrekking aan het ouderlijk gezag. Hij zit nog vast en wordt verhoord.

Uit de krant