Er is veel te zien, te beleven, te horen, te ruiken, te proeven en je kan ontdekken of je groene vingers hebt. Foto: pr
Er is veel te zien, te beleven, te horen, te ruiken, te proeven en je kan ontdekken of je groene vingers hebt. Foto: pr

Dakpark Rotterdam viert 10-jarig jubileum met groene activiteiten op Open Buurttuin Dag

Algemeen 656 keer gelezen

Rotterdam - Zaterdag 23 september is de Buurttuin de ontmoetingsplek voor alle groene activiteiten op het Dakpark. Het is Burendag en dan wordt tevens het 10-jarige jubileum van het Dakpark Rotterdam en de stichting gevierd met een Open Buurttuin Dag. Iedereen is van harte welkom tussen 10.00 en 18.00 uur voor een (nadere) kennismaking met het Dakpark en alle activiteiten. 

Er is veel te zien, te beleven, te horen, te ruiken, te proeven en je kan ontdekken of je groene vingers hebt. De Buurttuin ligt links van de ingang van het Dakpark bij de hoek Hudsonstraat en Catharina Beersmansstraat.

Tijdens de Open Buurttuin Dag is er een gevarieerd programma. Neem deel aan de kruidenworkshop van de Groengroep. Kom een ‘bakkie’ doen in de Buurttuin. Je kan meelopen met één van de gidsen. Ok woorden er hapjes gemaaktmet de oogst uit de moestuin. Je kan je eigen thee-mix maken met kruiden van het Dakpark of brandnetels uit de schapenweide. 

Lees verder onder foto >

Foto: pr

Of doe mee met tuinieren in de Buurttuin of brandnetels trekken in de schapenwei; een goede ‘work-out’! Bezoek de kippen en de schapen. Ontdek de fruithaag, de duurzame ontmoetingsruimte en de composthoop. Leer hoe compost wordt gemaakt en waarom dit zo waardevol is tijdens de compostworkshop.

Is je interesse gewekt om een keer langs te komen of mee te doen? Bezoek de Open Buurttuin Dag, ontmoet de vrijwilligers en maak kennis met de activiteiten. Bekijk het programma op: www.dakparkrotterdam.nl/open-buurttuin-dag-dakpark

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant