Foto:

Bijzondere veiling galerie Frank Taal

Rotterdam - De Rotterdamse galerie Frank Taal aan de Van Speykstraat 129 organiseert zaterdag 15 september een bijzondere veiling. Om een unieke galerie te ondersteunen en de drijvende krachten erachter te helpen gelijke tred te houden met de ambities van de gelieerde kunstenaars.

Bram Braam en Ties Ten Bosch, vertegenwoordigd door de galerie en beiden wonend en werkend in Berlijn, namen het initiatief voor de veiling. Ze hebben collega-kunstenaars gevraagd een werk te doneren voor een kunstveiling om de ambities van galerie Frank Taal een push te geven. Hun oproep werd positief ontvangen en galeriehouders Leo de Bie en Frank Taal prijzen zich gelukkig met zulke betrokkenheid.

Een kunstveiling om een galerie te steunen? Het idee werd door velen afgeraden. En een kop is snel gesneld als je je nek uitsteekt. Desondanks besloten De Bie en Taal om toch in te gaan op dit mooie gebaar van hun kunstenaars.

Galerie Frank Taal, Van Speykstraat 129. Opening Kijkdagen: zondag 9 september van 14.00 – 19.00 uur, woensdag, donderdag, vrijdag van 12- 18 uur. Veiling: zaterdag 15 september, Inloop: 14.00 uur, start veiling: 17.00 uur. Veilingmeester: Margitte Verwoerdt.

Zie ook www.franktaal.nl.

Meer berichten