impressie boekenmarkt
impressie boekenmarkt (Foto: Dorry)

Snuffelen op boekenmarkt St. Caeciliakerk

Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via 'Schrijf mee' op www.dehavenloods.nl!

Op zaterdag 18 augustus kunt u tussen 10.00 en 15.00 uur weer heerlijk snuffelen op de Maandelijkse Boekenmarkt in de St. Caeciliakerk. Naast de boekenmarkt in de binnenstad de enige reguliere en unieke boekenmarkt in Rotterdam en omgeving met maandelijks een groot aanbod van duizenden “nieuwe” 2e hands boeken. Ook in deze vakantieperiode is het op zaterdag meer dan de moeite waard om binnen te lopen en uw slag te slaan. De boeken zijn uniek en van bijzonder goede kwaliteit, de prijzen zijn en blijven verrassend laag. En op de 18e hoeft niemand met lege handen naar huis – de bezoekers kunnen gratis een DVD uitzoeken. Waar kom je zoiets nog tegen?

Wat vindt u op de boekenmarkt?

Leesboeken: veel romans, thrillers, literatuur, streek- en oorlogsromans, gedichten, reisverhalen (ook engels-, duits- of franstalig – afhankelijk van het aanbod).

Kinderboeken: strips, voorleesboeken, series, oude kinderboeken.

Themaboeken: o.a. natuur, kunst, reisgidsen, koken, religie, sport, auto’s en vliegtuigen, ontwerp en techniek, creatief en doe ’t zelf, gezondheid, oude en zéér oude boeken en nog veel meer.

En soms cd's, dvd's en Lp's - in augustus dus gratis dvd voor de bezoekers.

Alles bij elkaar genoeg om u te laten verrassen door het aanbod en de gezelligheid.

Meer info: 06 575 94 607 of via: bcm.caecilia@live.nl

Meer berichten