De Opklappert: De Rotterdamse balontafel en -bar.
De Opklappert: De Rotterdamse balontafel en -bar. (Foto: Opklappert)

Roderick en Erwin verzinnen de Opklappert, een uitklaptafel voor je balkon

 Rotterdam - Dit is een ingezonden bericht. Iedereen kan zelf een bericht op de site van De Havenloods plaatsen. Dat kun je doen via 'Schrijf mee' op www.dehavenloods.nl!

Twee jongemannen uit Rotterdam hebben dit jaar het product voor mensen met een klein balkon bedacht: de zogenaamde Opklappert. Inderdaad met een Rotterdamse '-t' erachter.

Het idee kwam eigenlijk voort uit noodzaak: op een balustrade of klein balkon wil je wel lekker in de zon zitten, maar is dit een beetje behelpen en net niet chill. Hier is de Opklappert de perfecte oplossing voor. Je hang hem aan je balkonreling. Uitgeklapt is het een stevige en hip uitziende tafel met genoeg ruimte om met 2 mensen aan te eten. Opgeklapt heb je alle ruimte weer op je balkon en dient hij tevens als bar.

Het idee van de Opklappert is geboren in het voorjaar van 2018 in het mooie Rotterdam. Roderick kwam thuis en liep via de balustrade naar zijn voordeur daar zag hij zijn vriendin op een wankel klein tafeltje werken in de zon. Om binnen te komen moest eerst alles aan de kant voor hij erlangs kon. Dit kan anders dacht hij. De volgende dag ging Roderick naar de bouwmarkt en haalde spullen om een soort primaire versie van wat nu de Opklappert is te maken. Een opklapbare en hippe tafel. Vriendin blij, Roderick blij.

Dat weekend kwam er een aantal vrienden een biertje doen. Zo ook Erwin, die de tafel aan het balkon opmerkte en kansen zag. Zoals andere ondernemers wellicht herkennen, bloeide er een goed gesprek op over de mogelijkheden, marktkansen en mogelijke verbeteringen.

Het weekend erna hadden Roderick en Erwin nog eens goed over alle variabelen nagedacht en werd versie 0.1 van de Opklappert gebouwd op het balkon van Erwin.

Met een test op Instagram werden er in een week al meteen veel verkocht en deze eerste klanten hebben ons enorm geholpen om de handleiding nog beter te maken en de laatste details te perfectioneren.

Zo is de Opklappert geboren. Dè Rotterdamse balkontafel en balkonbar die van jouw balkon een chil balkon maakt!

Hoe ziet zo'n Opklappert er uit? Dat is allemaal te zien op hun instagram en facebook pagina of natuurlijk op de website, www.opklappert.nl

Meer berichten