Sinds de jongste in mei 4 werd en totdat de oudste na dit jaar vertrekt zitten al deze kinderen op dezelfde basisschool!
Sinds de jongste in mei 4 werd en totdat de oudste na dit jaar vertrekt zitten al deze kinderen op dezelfde basisschool!

Acht kinderen tegelijkertijd op dezelfde school (waar hun ouders ook al zaten!)

Algemeen 2.011 keer gelezen

Rotterdam - Het is een bijzonder stel, daar op de Hildegaertschool aan de Debussylaan in Hillegersberg. Op dit moment zitten er acht (!) kinderen uit dezelfde familie op die school. En hun ouders zaten er ook al!

Sietske (3), Marieke (3) en Michiel (2) hebben samen in totaal acht kinderen. Op 5 mei werd de jongste van al die kinderen 4 jaar en sinds dat moment tot aan de zomervakantie zitten er dus acht kleinkinderen (van opa en oma Marjolein en Tjeerd Schipper) uit dezelfde familie op dezelfde school. Het duurt nog maar even, want dan gaat de oudste naar de middelbare school. De kinderen heten Teun, Guus,  Anne, Juul, Fedde, Imme, Luuk en Vigo.

Lees verder onder de foto >


De kinderen met hun ouders (die ook op de Hildegaertschool zaten).

‘Wij zijn geboren en getogen in Hillegersberg en vertrokken er na onze middelbare schooltijd’, aldus Sietske, die overigens net als haar broer en zus óók al op de Hildegaertschool zat. ‘Na het wonen in verschillende steden waarvan de meest bijzondere Beiroet was, zijn we toch allen weer op het oude nest teruggekeerd. Natuurlijk niet echt bij mijn vader en moeder thuis, maar we wonen in een straal van 1,2 kilometer bij elkaar vandaan.’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant