Raymond Sijsens toont een van de badkamers bij Sanidirect in Capelle. (foto Annemarie van der Ploeg)
Raymond Sijsens toont een van de badkamers bij Sanidirect in Capelle. (foto Annemarie van der Ploeg) (Foto: )

Nieuwste trends en keuze uit 50.000 artikelen bij Sanidirect

Regio - Sanidirect is een sanitair speciaalzaak voor los sanitair, tegels maar ook voor complete badkamers. De zaak biedt de nieuwste trends en een keuze uit 50.000 artikelen. Alle bekende A-merken sanitair zijn hier tegen internetprijzen verkrijgbaar. Ook is er het eigen merk SANISELECT. Sinds januari 2018 is Raymond Sijsens franchisenemer van de vestiging aan de Hoofdweg 46 te Capelle a/d IJssel.

"Wanneer mensen in de winkel komen, zullen ze verbaasd zijn van wat wij allemaal verkopen. Wij kunnen alles leveren van A tot Z voor sanitair, tegels en complete badkamers en dat tegen internetprijzen. Wie onze winkel bezoekt, krijgt de gelegenheid zelf even rond te kijken. Onze deskundige verkopers geven uiteraard advies, waarbij de wensen van de klant centraal staan. De artikelen zijn los geprijsd en de van/voor prijzen zijn duidelijk zichtbaar. Wij willen dat de klant de winkel met een tevreden gevoel verlaat. Wij onderscheiden ons van andere sanitair winkels doordat wij alles direct uit voorraad of met korte levertijd kunnen leveren. Daarnaast streven wij gastvrijheid en klantvriendelijkheid na en hopen dat de klant zich daarmee bij ons thuis voelt. Tevens wordt de klant door middel van technische tekeningen door ons ontzorgd en is de aftersales een heel belangrijk item", vertelt Sijsens.

De huidige trend wordt gevormd door de inloopdouche en nisjes. In de nisjes kunnen doucheartikelen neergezet worden. Ook kan er verlichting gemonteerd worden, waardoor er extra sfeer in de badkamer wordt gebracht. Sijsens: "Er is een overzichtelijke presentatie per productgroep. De top 10 van meest gekozen complete badkamers staat gepresenteerd en er is een gedeelte van waaruit direct accessoires kunnen worden verkocht. Met onze computerprogramma's kunnen we alles visualiseren. In de webstore vindt men heldere keuzemenu's, begrijpelijke productuitleg, online hulp bij vragen en de mogelijkheid om een 3D opstelling te maken. Sanidirect biedt direct de laagste prijs, dat wil zeggen de netto prijs en geen spel met hoge kortingen, maar direct de slimste koop met internet als bewijs."

Sanidirect Capelle is zeven dagen per week geopend, maar de service gaat verder. "Als onze openingstijden voor serieuze kopers niet uitkomen, is het altijd mogelijk een andere afspraak met ons te maken. En parkeren is gratis. Wij streven ernaar een familiewinkel zijn. Er is een kinderhoek en op zaterdag en zondag is er een gastvrouw aanwezig", besluit Sijsens. Meer info via www.sanidirect.nl.

Meer berichten