Je kunt dit weekend weer de lekkerste biertjes proeven tijdens HOP Rotterdam. (Foto: Chymo & More Photography)
Je kunt dit weekend weer de lekkerste biertjes proeven tijdens HOP Rotterdam. (Foto: Chymo & More Photography) (Foto: Chymo Meng)

De Rotterdamse uitgaanstips voor komende week!

Rotterdam - Hier zijn de uitgaanstips voor komende week, op een rijtje gezet door Rotterdam Festivals!

Woensdag
8 augustus

Pleinbioscoop
Zin in een film maar niet om binnen te zitten? Pleinbioscoop biedt uitkomst. T/m zondag 26 augustus kun je kijken naar arthouse toppers tot blockbusters.
Museumpark

Donderdag
9 augustus

16.00 uur Containerbar Noord
Van donderdag t/m zondag is het een en al gezelligheid bij deze pop up bar gemaakt van containers. T/m 22 september zijn hier volop feestjes en borrels.
Noordplein

Vrijdag
10 augustus

16.00 uur Bierfestival HOP
Houd je wel een lekker biertje? Dan is dit festival de plek waar je moet zijn. Geniet in het zonnetje van lekkere speciaalbiertjes, heerlijk eten en live-muziek. Op zaterdag kun je hier terecht vanaf 14.00 uur.
Wijkpark Het Oude Westen

Zaterdag
11 augustus

13.00 uur Torenjukebox
Altijd al eens je favoriete liedje willen horen uit de klokken van de Laurenskerk? Dat kan! Vraag je nummer aan en stadsbeiaardier Richard de Waardt speelt 'm.
Stadspark Grotekerkplein
13.00 uur Blijdorp Festival
Kom binnen in een wereld van kunst, muziek, natuur en blije mensen. Reken op internationale headliners bij de mainstage, ontdek nieuwe bands op de live stage en ga op zoek naar de secret area.
Roel Langerakpark
17.00 uur Ketels aan de Kade
Een gezellig dorpsfeest waar je geniet van ambachtelijke Ketelkost opent het festival. Zondag kun je vanaf 10.00 uur langs allerlei kraampjes struinen voor de mooiste spulletjes en proeven van traditionele gerechten drancken. Ook zijn er tal van bezichtigingen en activiteiten met als onderwerp ons rijke eetverleden.
Historisch Delfshaven
14.15 uur Poëziebus Tour
Schuilt er een fantasierijke dichter of spoken word artiest in jou? Ontdek bij de Poëziebus! Doe mee aan een workshops en luister naar de mooie teksten van verschillende podiumdichters.
Schouwburgplein


Zondag
12 augustus

Gelatin
Heb je de tentoonstelling Gelatin nog niet gezien? Pak dan deze week je kans want vandaag kun je er voor het laatst heen. De makers van deze expo hebben als doel het prikkelen van je zintuigen en je dagelijkse routine te doorbreken.
Boijmans van Beuningen

Maandag
13 augustus

10.00 uur De Zoete Inval
Een groot speelparadijs waar iedereen welkom is. Op maandag, woensdag en vrijdag zijn er volop activiteiten zoals: voorlezen, mime, peuterdans, theater, muziek, DJ-workshop, kookworkshop, striptekenen, poppenkast en nog veel meer.
Studio De Bakkerij

Dinsdag
14 augustus

20.30 uur Spinvis
Met een computer, wat fluitjes, pandeksels en (bovenal) een creatieve geest flanste Erik de Jong in 2002 zijn debuut album in elkaar. De single 'Bagagedrager' werd een hit. Er volgde nog drie platen en nu is hij terug met een nieuw album Trein Vuur Dageraad. Morgen geeft hij nog een optreden.
BIRD

Voor meer uittips kijk op www.uitagendarotterdam.nl

Meer berichten