Gezamenlijk wist het team 112 keer de gevreesde berg (fietsend of wandelend) te beklimmen en daarmee ruim € 280.000,- op te halen. Foto: pr
Gezamenlijk wist het team 112 keer de gevreesde berg (fietsend of wandelend) te beklimmen en daarmee ruim € 280.000,- op te halen. Foto: pr

Rotterdam Fund Racers halen samen ruim € 280.000,- op voor KWF tijdens beklimming Alpe d’HuZes

Algemeen 1.176 keer gelezen

Rotterdam - Met vier teams en 35 deelnemers was de Stichting Rotterdam Fund Racers ook dit jaar weer vertegenwoordigd bij Alpe d’HuZes; het jaarlijkse sportevenement op de Alpe d’Huez waarbij geld wordt opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. Gezamenlijk wist het team 112 keer de gevreesde berg (fietsend of wandelend) te beklimmen en daarmee ruim € 280.000,- op te halen. 

Marco Hendriks uit Prins Alexander is sinds de oprichting ambassadeur van de stichting Stichting Rotterdam Fund Raisers. Hij reed op donderdag 1 juni maar liefst vijf keer de Alpe d’Huez op.

Lees verder onder foto >


Marco Hendriks. Foto: Steven van Olphen

Stichting Rotterdam Fund Racers

De Rotterdam Fund Racers is een netwerk van actieve (Groot-) Rotterdamse ondernemers die vanuit het hart iets terug wil doen voor de samenleving. Onder het motto ‘Hand in Hand Vastberaden’ wordt jaarlijks deelgenomen aan Alpe d’HuZes. Daarnaast wordt in de aanloop naar Alpe d’HuZes enkele fundraise-activiteiten geïnitieerd waarbij ook lokale kanker-gerelateerde goede doelen op een financiële bijdrage kunnen rekenen. In 2015 is gestart met deelname aan Alpe d’HuZes. Sinds dat jaar is inmiddels 1,4 miljoen euro opgehaald voor het goede doel.

Lees verder onder foto >

Trots op de opbrengst! Foto: pr

Spookrijder Marco Hendriks

Marco Hendriks uit Prins Alexander is sinds de oprichting van de Stichting Rotterdam Fund Raisers ambassadeur van de stichting. Hij is uiterst gemotiveerd om niet alleen sportief maar ook qua fundraising het maximale uit zijn deelname te halen. Zijn ambassadeurschap komt tot uiting in de verhalen die Marco, alias Spookrijder, schrijft. Marco bezit exceptionele kwaliteiten als het gaat om het schijven van verhalen. Over de Fund Racers, maar ook over normale mensen die te maken hebben (gehad) met kanker. 

Alpe d’HuZes 2024
Het bestuur van de Rotterdam Fund Racers bestaat uit Ruud Maaskant (Jordex Shipping & Forwarding), Mark van Son (Aafje Hulpthuis), Norbert de Boer (Fundament Financieel Advies), Thomas Wortelboer (Rabobank) en Lars van den Broek (36 Cycling). Deze kopgroep is ook in 2024 weer van plan deel te nemen aan Alpe d’HuZes.

Meer informatie: www.rotterdamfundracers.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant