De sponsorloop van de kinderen van de Hildegaertschool bracht ruim 9500,- euro op voor Stichting Pallieter. Foto: pr
De sponsorloop van de kinderen van de Hildegaertschool bracht ruim 9500,- euro op voor Stichting Pallieter. Foto: pr

Super opbrengst van sponsorloop van kinderen Hildegaertschool voor Stichting Pallieter

Algemeen 677 keer gelezen

Rotterdam - De kinderen van de Hildegaertschool in Rotterdam-Hillegersberg hebben zich tijdens de Koningsspelen met een sponsorloop ook ingezet voor het goede doel: Stichting Pallieter. Op vrijdag 26 mei werd het sponsorbedrag bekend gemaakt.

De kinderen maakten door op de juiste volgorde te gaan staan, op een vel papier met een cijfer, het bedrag bekend dat zij met z’n allen bij elkaar gelopen hebben: € 9.524,83!
De kinderen van de Hildegaertschool hebben meer dan bewezen dat zij een sportieve school zijn en een groot hart hebben voor hun zieke medemens.
Dit was dit schooljaar de 2e actie van de Hildegaertschool voor Stichting Pallieter. De collecte tijdens de kerstviering had al ruim € 2.000 opgeleverd.

Stichting Pallieter zet zich - uitsluitend met vrijwilligers - in voor meer kwaliteit van leven van ernstig, ongeneeslijk dan wel chronisch zieke kinderen en kinderen met een beperking. Zij maakt zich sterk voor het welzijn van het kind (waarbij ook het gezin niet uit het oog verloren wordt) en gaat voor de ‘extra’s’ die niet uit het regulier (zorg)budget betaald kunnen worden, zoals het organiseren van ‘Verwendagen’, een vakantieweek in Villa Pardoes, dan wel de inrichting van een speeltuin of een snoezelruimte of de aanschaf van ontwikkelingsgerichte, handicapspecifieke materialen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant