Nikki Boer uit Rotterdam is 32 en is moeder van twee jongens, Hayden en Parker.
Nikki Boer uit Rotterdam is 32 en is moeder van twee jongens, Hayden en Parker.

Nikki hoopt op stamceltransplantatie in het buitenland: ‘Ik gun mijn jongens een moeder’

Algemeen 3.437 keer gelezen

Rotterdam - Nikki Boer uit Rotterdam is 32 en is moeder van twee jongens, Hayden en Parker. Al 11 jaar deelt ze haar leven met haar steun en toeverlaat Lesley. Ruim 10 jaar geleden is Nikki gediagnosticeerd met de ziekte MS, de klachten worden steeds erger. Ze hoopt met een inzamelingsactie geld op te halen voor een behandeling in het buitenland.

Het begon met tintelende vingers en krachtverlies, maar inmiddels is ook de spraak van Nikki aangetast, ze heeft moeite met lopen, haar vermoeidheid is een dagelijkse strijd geworden en hevige zenuwpijn is een onderdeel van haar leven geworden. Al sinds de beginfase van de de ziekte zijn de artsen en Nikki op zoek naar een behandeling of medicijn dat aanslaat, tot op heden zonder resultaat. Nikki heeft hoop gevonden bij een stamceltransplantatie in het buitenland, helaas is er voor Nikki in Nederland geen mogelijkheid voor een dergelijke behandeling. 

Nikki: “Ik strijd voor mezelf maar vooral voor mijn gezin. Ik wil mijn jongens kunnen geven wat ik ook had, een moeder die er altijd kan zijn. Een moeder die ook kan spelen met haar kinderen. Zij zijn mijn wereld waar ik dit alles voor over heb. Mijn droom? Dat ik na al die jaren van behandelingen een nieuwe start mag maken met de steun van u”.

Het streefbedrag van de inzamelingsactie is 55.000 euro. Bekijk hier de campagne: https://gf.me/v/c/gfm/84rbh-mijn-strijd.

Uit de krant