3:16 Urban Gospel Festival.
3:16 Urban Gospel Festival.
Vier tips van Uitagenda Rotterdam

Vandaag begint de Zomer op Zuid!

Algemeen 674 keer gelezen

Rotterdam - Vandaag begint de Zomer op Zuid. Het wordt een lange zomer met tientallen mooie evenementen in de wijken van Rotterdam-Zuid. Uitagenda Rotterdam selecteerde vier tips voor de lezers van De Havenloods!

Lees verder onder de foto >

3:16 URBAN GOSPEL FESTIVAL
De gospel, die al veelvuldig aanwezig is op Zuid, krijgt een eigen festival dat zowel artiesten als mooie locaties in de schijnwerper zet. De optredens vinden plaats in kerken en op andere plekken waar je misschien niet zo snel binnenloopt, maar die wel de moeite van een bezoek waard zijn.

Diverse locaties
Vr 26 & za 27 mei
Vanaf €19,54

Lees verder onder de foto >

THE NEEDS OF STRANGERS
Het Rotterdamse Wijktheater biedt jonge makers van de kunstvakopleiding jaarlijks de kans om in de gemeenschap gewortelde kunst te creëren. Deze zomer tonen de makers hun werk met de voorstelling The Needs of Strangers. Tijdens dit theatrale experiment vervaagt de grens tussen toeschouwer en publiek.

Plein 1953
Vr 16 t/m zo 18 jun
Diverse prijzen

Lees verder onder de foto >

KRAKTI FESTIVAL 
Festival in Beverwaard met de zeventienkoppige kawinaband PASSION die garant staat voor een mix van urban, merengue, zouk, bachata, socca, chutney en Nederlandstalig. Tijdens Krakti Festival bewonder je klederdracht, zijn er activiteiten voor de kids, kun je dansen en heerlijk smullen van hapjes en drankjes.

Schinnenbaanpark
Zo 25 jun
Diverse prijzen

Lees verder onder de foto >

ECHT IN VORM 
Kunstinstallatie Echt in vorm is een kunstwerk waar je zelf in mag klimmen. De kunstinstallatie is samengesteld uit een verzameling foto’s. Van veraf vormt het één geheel, dichtbij ontdek je steeds meer verborgen geheimen. Het kunstwerk beleeft zijn primeur tijdens Metropolis Festival in het Zuiderpark en verplaatst daarna naar Zuidplein.

Zuiderpark & Zuidplein
Vanaf zo 2 juli
Gratis

Veel meer tips op zomeropzuid.nl!

Uit de krant