Showing Value.
Showing Value.
4x tips Uitagenda Rotterdam

ICAF, het grootste internationale community arts festival ter wereld, komt naar Rotterdam

Algemeen 695 keer gelezen

Rotterdam - Volgende week is het grootste internationale community arts festival ter wereld in Rotterdam. Van 27 maart tot en met 2 april is er van alles te doen in de stad. Uitagenda Rotterdam heeft speciaal voor de lezers van De Havenloods vier tips uit het programma geselecteerd.

Lees verder onder de foto.

Showing Value
Een intieme dansvoorstelling die je laat kijken naar een gedroomde gelijkheid tussen mannen en vrouwen in Tanzania. Tegelijkertijd toont het ook een realiteit van een land waarin vrouwen nog steeds ondergeschikt zijn. Maar wat als het anders zou zijn? Met vriendelijkheid, geduld en empathie wordt in de voorstelling een poging gedaan om de cyclus van onverschilligheid te doorbreken.

Podium Islemunda, Di 28 & vr 31 mrt, €5

Lees verder onder de foto.

Big Band Basket Beat
Bounce mee met de beats en voel het ritme van een bigband zoals je dat nog nooit hebt gevoeld. Basket Beat geeft een concert waarin de basketbal een opvallende hoofdrol speelt. Samen met tientallen Rotterdamse jongeren dribbelen ze opzwepende beats en geven ze een sportief optreden van formaat. Dit ritmisch spektakel zorgt ervoor dat je niet stil kan blijven zitten op je stoel.

Theater Zuidplein, Wo 29 mrt, Vanaf €5

Lees verder onder de foto.

Fall
Korte film over de impact van de coronapandemie in het noorden van Portugal. Als het virus in 2020 het Zuid-Europese land bereikt, neemt ook daar de economische ongelijkheid een enorme vlucht. Veel Portugese jongeren die het al moeilijk hadden, komen terecht in een vrije val. Je volgt twee jongeren die zich staande proberen te houden in een nieuwe onzekere realiteit.

Podium Islemunda, Do 30 mrt, €5

Lees verder onder de foto.

Stille Vlucht
Ali Shafiee wordt doof geboren. Hij is 19 wanneer hij vlucht uit de Iraanse hoofdstad Teheran. Op zoek naar een onbekende eindbestemming, loopt hij met vervalste papieren de grens over naar Turkije. Met behulp van Nederlandse gebarentaal, fysiek spel en dans neemt hij je mee in zijn aangrijpende vluchtverhaal tijdens de voorstelling Stille Vlucht.

Podium Islemunda, Vr 31 mrt, €5

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant