Woordkunstenaar Y.M.P..
Woordkunstenaar Y.M.P..

Rouwen en het leven vieren met Y.M.P. en het Rotterdams Philharmonisch Orkest

Algemeen 480 keer gelezen

Rotterdam - Iedereen krijgt met rouw te maken en zeker de laatste jaren hebben we geleerd dat het leven zomaar van het ene op het andere moment totaal kan veranderen. Dat is de gedachte achter de voorstelling S3ven van woordkunstenaar Y.M.P. en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. 

Tijdens de coronapandemie maakten ze al de voorstelling To Be samen, nu is die samenwerking verstevigd. S3ven is een cross-over tussen hiphop, klassieke muziek, spoken word en visuele beelden.
Y.M.P. kennen we als spoken word-artiest die vanuit Productiehuis Flow op Zuid onze stad overspoeld met voorstellingen en festivals. Sinds hij erachter kwam dat hij net zo goed van klassieke muziek houdt als van hiphop probeert hij die werelden samen te laten smelten, dit keer geholpen door Florian Magnus Maier. Dirigent tijdens het concert is Frans-Aert Burghgraef, ook doen gospelkoor G-roots en verschillende talenten van Flow zelf mee.

S3ven is zaterdag 25 maart om 21.00 uur te zien in de Doelen. Met het complete orkest. Kaartjes zijn te koop op dedoelen.nl.

Uit de krant