Foto: Fred Ernst

Kunsthal lanceert nieuw gratis zomerfestival

Rotterdam - Kunsthal Rotterdam lanceert met succes haar nieuwe zomerevent Kunsthal Live op Zondag, mede mogelijk gemaakt door een speciale projectbijdrage van de BankGiro Loterij. Naast bezoekers die nog snel een kijkje namen op de laatste dag van Hyperrealisme Sculptuur, kwamen velen afgelopen zondag speciaal naar het Museumpark voor de kick-off van dit gratis toegankelijke buitenfestival. Aankomende zondag 8 juli is het de beurt aan de achtkoppige formatie New Cool Collective – met Convoi Exceptional als voorprogramma en Ari Deelder achter de draaitafel.


Trompettiste Maite Hontelé zette tijdens de feestelijke aftrap, samen met Salsa All Star band Marcando, het Museumpark aan het dansen en modekenner Fiona Hering gaf de eerste van een reeks Fashion Tours door de tentoonstelling Viktor& Rolf: Fashion Artists 25 Years. Host van de dag Quintis Ristie introduceerde het programma en de stralende zon deed de rest.
Iedere zondag kun je genieten van de zomerse klanken van vele muzikale top acts waaronder Zuco 103, Gallowstreet, Michelle David & The Gospel Sessions en Kuenta i Tambu. Het publiek wordt aangespoord door hosts zoals Winfried Baijens, YMP, Imanuelle Grives, Derek Otte en Jörgen Rayman.
Tijdens de Kids Theatertour kruipen kinderen in de huid van een mode ontwerper. Op stap met een stadsbioloog van Het Natuurhistorisch ontdek je de natuur van het Museumpark. En in het mobiele atelier van All you can Art kan iedereen meedoen en de kunstenaar in zichzelf naar boven halen. Wie liever lekker lui is, duikt met een picknickmand of hapjes en drankjes van de foodtrucks in het gras.
Kijk voor het volledige programma op www.kunsthal.nl/liveopzondag
 
 

Meer berichten